drop your link here :) will visit u allz.

suka duka minggu ini

alhamdulillah...
syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnia-NYA akhirnyerr projek bahasa arab (al-hiwar) siap juga..
kami (saya.diya.aja.tun.aisya)saje nk mencapap name kowg sume kt blog aq nih..
adalah pelakon2 yg terlibat dalam projek al-hiwar(dialog)
kami terlalu busy untuk menyiapkan projek kami.
kami menyiapkan lakonan kami
lakonan kami adalah projek kami
kami terpaksa melakukan projek ini kerana ia membawa markah kepada final kami carry mark kamilaa..
sebenarnyerr projek ni da lame da ustazah kami bg suh wt..,
tp..
biasela kn..
kami!! student yang agk rajin..hahaha "rajin ker"
yerr!!!
kami mmg rajin..
kami wt projek ni da last minit..
hahaha
lagi seminggu nk hantar baru kami kelam kabut nk wt..
biasela tu..
student dekan kn mcm kami la..
hehehe..
huhh!!
dalam seminggu ni la mcm2 cter yg terjadi..
cter yg pertama..
of course la kami wt skrip dl b4 wt lakonan kn.
xde skrip cm ne nk belakon..
skrip dibuat oleh diya dan hajar
mereka mmg hebat dlm bab2 copy skrip org..
hahaha..
ok..,next..
lepas skrip siap..,
hari isnin :
kami tunjuk kt direktor kami iaitu ustazah kami (ustazah watini) selaku pensyarah bahasa arab kami.
ustazah cek skrip kami..,beliau kate ok..,
hari selasa :
then kami pown memulakan la lakonan kami..,
kami ade tiga babak je dalam projek kami ini
BABAK 1.
LokaSI: DESA SISWA KPTM BANGI
BABAK 2 n 3.
LokaSI: SEKSYEN 7/3D BANDAR BARU BANGI
setelah sumenyerr selesai..
sume yg dirakam perlu di edit n wajib di 'burn ' ke cd untuk dihantar ke UITM
aq menyerahkan sume tugas utk mengedit ke aisya..
igt kn bole la harap..
hupernyerr hampeh..
akhir sekali..
aq yg kene settle kn sumenyerr..
berbalek kepada aisya td.,sebenarnyer kerja2 edit sume da siap.., katennyerr la kan,.
tp bile tyme nk burn kt cd..,sumenyerr hancur..hampeh.!!
aq mmg bengang gler gn dy semalam!!
mmg xpuas hati gler..
hari rabu:
kami rakam tok persembahan kreatif pula.
selepas sume rakaman siap..
aq nk tgk la yg aisya ni edit pasal lakonan kami tu..,
bile bukak je kt leptop 1 ape pown xbuat..kosong!! blank!!!
malam tu aq sabar g..,sbb pk n dy kate bule wt,,
gpown aq xbape reti sgt bab2 nk edit ni.sbb tu aq terpaksa serahkn kerja ni kt dy.
hari khamis:
aq g jumpe dy sekali lg kt kolej tok tgk hasil kerja..
tp nk taw pe jwpn dy??
dy xwt pape lg..
aq da bengang aq mmg marah gler kt dy.!
nsb xmaki hamun je dy kt dpn org ramai
da la projek tu nk kene hantar hari jumaat.,
tp..
1 ape pown xsettle lg..
sape xbengang n xgeram kn!!!
law kowg pown mesti bengang kn??
mmg 1 ari tu aq angin je la!!
mmg aq xlyn sape2 pown..
termasuk la ym,myspace or facebook..
saket haty punyerr pasal
ptg tu aq suh diya kol aisya suh hantar sume video asal kt aq..
sbb aq nk wt semula..
aq da xnk kol dy lg sbb aq mmg bengang sgt gn dy!!
mlm tu jugak aisya dtg hostel dengan kelam kabut..
aq copy sume video asal..
n mlm tu jugak aq xtido malam bertungkus lumus menyiapkan projek tu.
walaupon aq xbape reti sgt
tp..
dengan izin tuhan dan berkat aq mrh2 aisya
akhirnyerr....
sume projek kami siap..
mmg senang hati gler la aq pas sume keje da siap..
pas da siap sume..,
aq kemas n g tido dgn lenanya..
hari jumaat:
burn vidoe ke cd
print skrip AL-HIWAR
binding
dan..
petang tu g kolej
hantar projek kt ustazah watini
..ALHAMDULILLAH..
sekarang ni bru rase ringan sikit beban pas projek ni da hantar.
to aisya: im so sorry k... aq wt sume ni tok selamatkn kite..,aq xnk kite sume fail dlm subjek ni..,aq nk kite sume score subjek ni..,becoz i love all of u..
THANX frends..
tanpa kamu semua projek kite ni xkn jadi..

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

0 pengkritik:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...