drop your link here :) will visit u allz.

en.nuffnang!

hello en.nuffnang!!

saya budak baru belajar lg..
saya maseh tidak paham macam mane nk kendalikn dirimu..
maafkan saya yerr..
saya maseh dalam proses pembelajaran lagi.


ni banner en.nuffnang!
walopown saya maseh tidak arif lagi tentang diri kamu.
tetapi saya akan cuba sedaya upaya untuk fahami kamu wahai en.nuffnang!
**ayat skema gilerr :))

saya baru sign up nuffnang ni tadi!
maseh tade pape lagi..
KOSONG!!

yang nih lagi laa..
hahaha.
tiada ape hasil lagi meyh..
RM 0.00..
hehehehee..

p/s: wahai kawan kawan blogger sekalian,
tunjuk ajarkan la saya tentang en.nuffnang nih!

saya ta taw la tentang dy..
pliZzzz..

tunjuk ajarku SIFU :))


thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

11 pengkritik:

NadGorgeous said...

sy lagi la tak tahu ;)
tahu pun sikit2 jer..
kene rajin google la kak..

srikandi mie said...

actually mie pon tak paham gak nuffnag tu ape,..naty sis dah paham share ngn mie lak ae,..;p

cikAida said...

nad; hahahaa..tu laa..akk skrg nih tgh berjinak2 dgn nuffnang pulakk :))

mie; emm..heee..oke..naty akk da phm akk share gn mie pulak yerr :))

little cart00n said...

hey my dear..

bila da sign up as nuffnangers, u kena rajin blogwalking kat blog org lain smbil promote ur blog..cntoh macam rajin tulis entry, then linkkan kat blog blogger lain..sbb nuff akan bg iklan depends on visitor yg ramai..
lagi ramai visitor, lagi byk iklan yg nuff bg..n otomatik duit u cpt bertambah! :)

btw,elie ni bukanlah teror sgt pasal nuffnang ni bagai, tp nk share sket2 leh la.. :)

Notami said...

salam..alaa..ayda xleh kejar sgt pasal nuffnag ni..t ilang keseronokan brblogging.. :)

Notami said...

salam..hye ayda! :) ayda jgnla kejar sgt nuffnang tu..nanti x seronok dah brblogging.. :)

cikAida said...

little cartoon; hyee dear..tenx taww kongsi sal nuff nih..ayda just nk taw cara2 jewk..baru blja lg..n maseh ta phm cm ne cr2 nuff bekerja :)))

notami; salam..alaa..ayda bukan kejar sal nuff nih..just nk taw jewk pasal nuff..ape gune nuff ni sbnrnyer..tu jewk :))btw tenx all sebab sudi kongsi pasal nuff ni gn ayda...

cikAida said...

notami; mane ade ayda kejar sgt pasal nuff nih.cume nk taw cara2 nk bermaen dgn nuff nih jew

BUNGA said...

InsyaAllah. x lama lg tu penuhlah duit dlm tabung nuffnang tu.. cuma kena rajin buat entry dan bw.. bnyk tips boleh tengok dkt blog2 otai.. :)

little cart00n said...

yang..
nuff ni just like side income la..
u just buat kerja u as blogger, then nuff akan bg hasil..kira kita macam cooperate ngn nuff..
boleh buat duit poket tau kalau rajin n usaha :)

tapi bloging ikut hati la..jgn asyik pk nuff kn..nnt lain pulak jadinya.. :)

cikAida said...

bunga; hahahaa..okeyh..sebelom tuh nk tnya la bw tuh ape ek??hehehe..ta paham la :)) saya maseh budak mentahh..

little cartoon; ohh..mcm tuh! okeyh2..saya akn tros berblogging seperti biase..harap kawan2 singgah n hepi la di blog saya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...