drop your link here :) will visit u allz.

"saya blogger selangor"

hah!! kali ni nk juin segmen dari en.azman roslan

saja maw juin segmen ni sebab nmpk menarek.
dan dari sini jugak la kita bole berkenalan dengan semua blogger dari seluruh negeri.
bukan ape..,senang la naty nk wat gathering ke kn??
ta pown..
mane taw kalaw tetiba aq g jalan2 kt negeri korg ke?
bole la aq lepak2 kt uma kowunk.
da saving sikit duet aq tok check in hotel.
hihihihi :)

1- nama anda
nama mengikot IC ialah Siti Juhaidah binti Muhammad.
(seperti yang tertera dekat A BIT ABOUT ME)
nama manja ayda.
nama glemer jue muhammad.
not jue aziz ok :)
nama dlm blogger cikayda.
ta kan pandang kalaw ade org pnggil aq dengan nama siti :)
haa!
jadi kowunk ta payah gatal nk panggil aq siti.
sebab aq ta kan layan..

2- status anda
single and available.
jadi sesiapa yang berminat sila isi borang.
borang adalah terhad.
hanya 100keping borang yang terawal jewk akan diterima n akan ditapis mengikot citarasa.
hahahaa..
woww!!! promote diri nampak :)

3- cara hubungi
nak kena bagi no tepon ke??
ta payah laa ek..
kalaw nk sila inbox saya.
hahaha..
senang jewk cara nk hubungi.
kowunk nmpk kn kat tepi tuh ade profile badge facebook aq?
haa..
klik je tros kat situ.
pas tu add la aq kat sane.
insya'allah aq akn approve..

4- daerah/jajahan
kuala langat,selangor darul ehsan :)

5- tempat tinggal
tempat yang diberi nama jenjarom!
haty2 sape yg nk dtg sini.
sebab kt sini ade byk jarom tkot kowunk ta biase n tercocok lak..
hahaha..

6- apa yang menarek ditempat anda
bagi aq kat sini xde tempat yang menarek pown!
maybe sebab aq da biasa sangat gn tempat2 yg ade kat sini kowt.
tapi tkpe laa..
aq nk citer sikit tempat paling howt kat sini!
haa..
kalaw kowunk yg ta penah dtg sini mesti nk dtg punya laa.
percaya la cakap aq!
huhuhu..
tempat aq nk citer ni ialah pantai morib!
alaaa..
takkan kowunk ta taw kowt.
kat sini la tempat abu mayat sosilawati di hanyutkan.
haa! kowunk msti tkotkan..
hehehe..
meh..meh..
aq bagi kowunk layan gambar.
sure kowunk nmpk tempat ni best!!




haa!
manarek kn?
ape tunggu lagi..
jom la kowunk lepak sini!

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

2 pengkritik:

meaw said...

meaw dtg dr blogger selangor :D
salam perkenalan :D

cikAida said...

@meaw
hye hye meaw..
salam perkenalan ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...