drop your link here :) will visit u allz.

SEGMEN JOM BERKENALAN!

::ASSALAMUALAIKUM::

hyee sume..
dan selamat petang :)

kali ni pula saya maw juin segmen dari loqman hakim.

sebenarnya segmen ni saya telah gi tag oleh zianarizz.
sebelom meneruskan perjalanan.
saya maw ucapkan berbanyak terima kaseh kerana sudi tag saya.

okeyhh..
mari meneruskan perjalanan.

kalaw nak tahu macam mana cara maw join segmen nih.
sila klik SINI

aq teruskan kepada soalan yang diberi.

-Apakah status anda?
  • single but not available.hahaha..mcm mne tuh? pndai2 sendiri la ek..hehe :)
-Ceritakan tentang diri anda
  • saya budak berumor 20tahun.tak lame lg da nk masok 21tahun!hehe..budak lagi ke?sila ingat tarikh nih 12january1990.haa! da ta lame lgikan besday saya.jadi ape tgu lagi cepat2 sediakan hadiah untuk saya okeyh! :) **ini adalah paksaan! WAJIB!!
  • saya merupakan pelajar dari UiTM, mengambil kos Diploma in Banking.woww!!best gilerr kos tuh..hary2 dapat pegang duet!! itu bagi yg menganggap kos tu best laa.bagi aq..perghhh!! bapak susah kos nih!! hary2 pening pale hotak aq dibuatnya.hary2 kena wat balance sheet,statement akaun.**sumpah aq typu.haha..tp siyess laa! kos ni sangat susah..aq sarankan kat kowunk jgn la amek kos nih! nmpk macam gempak tp sangat susahh!!
  • saya juga merupakan anak jati negeri selangor..banyak keistimewaan jadi ank jati negeri selangor nih..rugi sape2 yg bukan dari kelahiran negeri selangor.sumpahh! sangat rugii..haha.. kalaw ta caye pegi tanya bebudak selangor mesti dorg akan cakap yup!! mmg rugi gilerr..jadi ape tunggu lagi.cepat2 masuk dlm perut mak kowunk balek then suh mak kowunk beranakkan kowunk kt negeri selangor..hahaha,,sangat mengarott :)
-Ceritakan tentang Blog anda
  • belogg saya hebat! belog saya cool! belog saya cun! *cun macam tuan dia.hahaha..sumpahh! aq sangat perasan! :)
  • belogg saya ni menceritakan tentang dunia saya. kehidupan saya.senang kata sumenya tentang diri saya la..tiada kene mengena yang hidop maupown yg sudah mati.
-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
  • sangat seronok!! layannnn...lagipown dapat berkenalan dengan sume blogger dari seluruh pelusuk dunia..sambil blogwalking sambil timba ilmu.
-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog
  • buat la weyhh!! sumpah kowunk takkan rasa boring lagii!! percaya la cakap aq!
-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda
  • keunikkan kt blog saya? semestinya tuan belogg nih.sebab dy sangat comell..hahaha..sekali lagi aq telah perasan! haishh! ta abes perasan la kaw ayda.
  • kowunk tengokla sendiri ape yang uniknya belogg saya ni k :)
-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
  • mungkin sampai saya mati..hehehe..sampai bila2 yang aq rase nk blogging la.bukannya dia ade jangka hayat pown kn.so! suke haty aq laa..haha :)
  • impian saya dalam dunia blog nih ialah maw kawen dengan en.belogg kesayangan saya sebab dy sangat hensem dan cool.haha..

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

3 pengkritik:

:Cikgu Akim: said...

wah..hebat2..amek banking..salam perkenln..saya bakal pndidik stdent upsi~nice blog ni!

cikAida said...

@:Cikgu Akim:
huhuhu..
hebat la sangat ^_^..
salam perkenalan juga =)

rabiatul said...

UiTM mne ?? Atul pon student UiTM jgk. Salam perkenalan. Go0d luck, jemput singgah bl0g atul ye :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...