drop your link here :) will visit u allz.

aku bukan milik mu lagi.

im so sorii..
kau bukan untuk aku dan aku bukan untuk kau..
pliz juz let me go..
then i will go far away from u..
what had happen between us is just a mistake..
i let u go , now pliz let me go too..
kite ditemukan hanya sekadar kebetulan..
kau dan aku saling mencintai..
dan sekarang kite terpisah..
dulu kite pernah bahagia ,
tapi mungin kebahagiaan tu bukan milik kite sekarang..
percayelah..
kalau ade jodoh , pasti ade...
kite ta taw ape yg dah DIA rencanakan untuk kite..
dan kite juge ta taw ape yg dah tertulis di luh mahfuz..
sekarang ni aq cume nak hargai org2 yg ade di sekeliling aq je sekarang.

maafkan aq andai aq pernah terkasar dgn kaw!
maafkan aq andai aq ta pernah bahagiakan diri kaw!
maafkan aq jugak andai aq ta mengasihi diri kaw!

aq mulai sedar yang kaw bukan milik aq lagi semenjak kaw berada jauh dari aq.
semaken kaw jauh semaken aq terasa yg kaw bukan milik aq.
mungkin itu sume anggapan aq saje.
its okela..
aq pown bardoa dan berharap kaw bahagia disamping org yg kaw sygi.
INGATlah aq walau dimana kaw berada.
aq sangat mencintai dirimu.
dan aq jugakk sangat merindui dirimu.
tapi aq taw!
sume ni pasti takkan kembali lagi seperti dulu.
sebab kaw dah ade kehidupan kaw!
dan aq akan teroskan dengan kehidupan aq tanpa diri kaw!

akhir kata dari aq.

KENANG DAKU DALAM DOA MU.

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

4 pengkritik:

Attoae said...

u, kenapa nih..??? ada masalah ke apa..?? anyways, u have to be strong, jgn mudah give up.. even i kenal u biasa-biasa jek, tapi i know u gurl yang kuat.. chill ok.. jom kte mengadu kepada yang berhak, Allah yang hakiki. =)

cikAida said...

@Attoae
i sedeyh sgt u..
ta taw nk luahkan kt sape..
at sini jewk i mmpu luahkan..
i ta taw same ade diri i ni kuat ke ta tok hadapi sume nih..
i ta mmpu terima ni sume..
tp i akn cuba dgn sedaya upaya i tok lupakan n tinggalkan sume nih..
u!
kalu u sedar.
lagu kt blog i ni pown sedeyh gak kn u..
sebenrnya dlm seminggu nih i lyn perasaan sowg2 u..
i rindukan dy.
but!
i ta mmpu nk luahkan kat dy..
dy pown da anggap i laen.. =(

ifwat said...

yeah. sabar okeee :)
dugaan tu.
hidup mesti teruskan!
kuatkan semangat anda !

cikAida said...

@ifwat
yeah!
da bersabar la nih.
kalaw ta sabar da lame da wat benda2 yg ta ptt =)

betol3!
hidop mesti diteroskan walawpown bukan dgn c dy yg terchenta =(

i will try to cheer up =)
go go aida!
u can do it!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...