drop your link here :) will visit u allz.

kaw sengaja atau tidak sengaja.

entry kali ni aq tujukan khas buat seseorang
seseorang yang penah bertakhta dalam haty aq ni.

yang pernah menyayangi diri aq.
yang pernah jaga aq.

aq bukan nk jeles atau ape.

sebab itu hak kaw!!

dan aq pown da tkde kaitan lagi dlm idop kaw!

tp...

tolong la wei!

kaw ta payah la nk post kat wall kaw atau kat wall pmpuan tuh yg menggedik2.
saket mata aq tengok taw ta!!

menyampah!!
geli geleman aq baca.

aq bukan nk baca sgt pown.
tapi sebab dah kuar kat home aq.
jadi aq terpaksa baca jugakk!
aq malas la nk remove2 kaw dari facebook aq kn.
sebab aq ta suke nk remove2 orang nih!

bukan pebret aq nk meng'remove' orang..
tapi tolong la jugakk jaga perasaan orang laen!
perasaan aq ni terhadap kaw!

tolong la hormat k..

aq ta taw la sama ada
kaw sengaja atau tidak sengaja kn.
mungkin kaw sengaja kowt!
sebab kaw taw aq tgh online.

then tyme tuh gak la kaw nk buat status yg menggelikan
sengaja buat aq marah atau cemburu.

yee!! aq taw n aq sedar.
mungkin aq ta patut pown nk cemburu lagi.

sebab mmg kita da xde pape.
da lame da pown kita xde pape.
tapi kaw taw ape perasaan aq kat kaw!

arghh!!!
serabot la pale hotak aq bila pasal kaw!!

tp otak aq ni nk jugakk pikir pasal kaw!
ta taw laa ape yg kaw da buat kt hotak aq nih.
mungkin kaw da bomohkan pikiran aq supaya teringat kat kaw jewk kowt!
budus seyh!!!
nk pulakk aq pikir pasal kaw jewk.

byk lg aq bole pk selaen pk pasal kaw!


lagu ni mmg aq tujukan untuk kaw!!

aq nk tengok bape lame kowunk bole bertahan.

ape pown aq nk ucapkan semoga kekal ke akhir hayat la.


thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

0 pengkritik:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...