drop your link here :) will visit u allz.

my first happy birthday giveaway

::ASSALAMUALAIKUM::

.BISMILLAHIRROHMANIRRAHIM.
huhhh!!
nebes beb!
first tyme wt giveaway ni.
(harap-harap ade la yg sudi join)
memandangkan follower aq pown da meningkat sehingga mencecah 400 orang.
jadi dengan rasminya livelaughloveofaida
mengadakan GIVEAWAY sempena hari lahir beliau akan menjelang tak lame lg.
(12 januari 2011)

syarat-syarat nk join my first happy birthday giveaway adalah seperti berikot:

1- anda WAJIB follow blog livelaughloveofaida
2- WAJIB like fanpage livelaughloveofaida
(bukan apa supaya senang kowunk taw ape yg aq update pasal GA ni)

3- WAJIB copy banner di atas dan linkkan ke entry ini.
4- buat satu entry pasal GA ni,seperti kata2 ucapan,vidoe hepi besday atau sebagainya sempena besday saya..kira mcm wish laa..buat sekreatif yang mungkin..
5- tag 3 orang rakan anda lebih pown takpe.
(pastikan mereka taw pasal giveaway ni)

6- tinggalkan komen dan link entry anda pada comment box k..jangan lupa tinggalkan follower id sekali.
(bukan ape supaya senang aq nk dtg terjah blog kowunk)

tarikh tamat giveaway ni.
12 januari 2011

hadiah??
emm.
aq belom pikir lagi nk bg hadiah ape.
insya'ALLAH berbaloi dengan ape yg kowunk buat!
aq akan update dari semasa ke semasa.

cara-cara mengadili.
aq akn pilih yang paling kreatif,menarek,tertarek kaw mmg da BOMM la!

p/s: kowunk buat laa sampai aq jatuh cinta gn video atau kad ucapan kowunk k :)

if GA ni xde sambutan dalam masa 3 hary..
dengan serta merta GA ni akan terBATAL!!

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

21 pengkritik:

ain dzaya said...

nak join..but 4now..ain bookmark dulu..cz biz sket nak prepare blek u...

cikAida said...

@ain dzaya
okeyh ain.
selamat masuk u ^_^

Lia Insyera said...

sorry kak ayda.rasanya tak join.busy sangat-sangat. anyway, happy birthday! hehee..kalau ada masa kut insyaallah buatlah.hehe.

anieesshh said...

its cool babe. i join. :)

http://niezmostory.blogspot.com/2010/12/happy-birthday-giveaway.html

Cik Mimie said...

cik mimie akn cuba curi masa join ye cikayda..btw.thankz for inviting =)

cikAida said...

@Lia Insyera
its oke lia =)

qilarazak said...

waaa. da macam assignment arab daa :P

cikAida said...

@qilarazak
huhuhu,..
ikot kreativiti sndiri laa..
itu contoh jewk =)

ejulz said...

tgh carik idea.. :)

cik piko said...

suda join .http://pikapikopiki.blogspot.com/2011_01_01_archive.html

cikAida said...

@ejulz
hahahaa..
okeyh.
carila idea slow2.
due date lmbt lagi ^_^

nAs; The best in ME said...

salam...

sory yunk xdpt jOinlaa...

bz ckt skrg nie...

tp i fOllOw yOu kay...

all the best...

smOga mendpt rmai cOntestant ^_^

cikAida said...

@nAs; The best in ME
its oke..
bese laa
awal2 tahun ni sume org bz =)

eqbalzack said...

selamat tahun baru 2011...

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

abg eq nak cadangkan sesuatu boleh?
apa kata utk GA ni inform hadiahnya...biarpun hadiahnya kecil tak mengapa, tapi ianya sgt2 membantu GA aida nnt..insyaAllah...

Farra Zulkarnain said...

http://worldofcupidlove.blogspot.com/2011/01/tag-lagi-oiii.html
**hasil dari saya, jum tgkk ! ajak laa ramai - ramai follow saya ;))
tq ;))

ejulz said...

done..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/01/my-first-happy-birthday-giveaway.html#links

dyg said...

aida..i rasa nk ikut GA ni la..
teruja ngan kekreatifan u wt GA bezday..

ejulz said...

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/01/my-first-happy-birthday-giveaway.html#links

cikAida said...

@eqbalzack
tenx abg ea.
insya'allah naty aida update pasal hadiah tok GA ni =)

cikAida said...

@dyg
dayang.
juin laa..
sangat2 dialukan =)

zianaRizz said...

sorry baru komen. bb slow sgt2. rasenye mcm xblh join je lor. sbb sy xkreatif, hukhukhuk (T__T)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...