drop your link here :) will visit u allz.

CONTEST BEST HEADER EVER

hyep!!

aq tersangat la bosan malam nih!
nak maen msg bf,dy da tydo kowt!
nk chatting pown mls!
em..
juin contest je laa..


so malam ni dengan 10 jari jemari aq nih.
aq nk juin contest nih!

contest best header ever

yang dianjurkan oleh Fazreen Md Fathil.

disebabkan malam ni jugak la aq rajin dok mengedit sana sini belog busuk aq ni!
haa!
tengok!!
da chumel kan ? ^_^
penat taw edit-edit ni!
kepada tuan penganjur.
sila bagi saya menang oke! :)

jom kita zoom header chumel saya ^_^

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

haa..
da nampak ke belom header ayda?
chumell kan? cm tuan dy jugak..
hahaha..
**perasan sudah!

xde laa..
sebenarnya header ni pown ayda baru wat.
tengok tepi gambar tu pown maseh comot g.
ni baru pes tyme crop gambr jadi single.
tu yang nmpk mcm menggigil-gigil je tuh!
btw bagi ayda ni la header yang paling best yang penah ayda buat!

hopefully tuan penganjur dapat la bg sy menang eh!
plizzzz!
saya nakkan hadiah misteri itu. ^_^
kesian taw penat lelah saya mengedit belogg saya manjadi cantek, menarek, tertarek belogg ayda mmg da best! :)

okelah.
kepada sesapa yang nk juin bole la klik pada banner tuan tanah tuh!

hadiah menarek menanti anda!

juin jangan ta juin!! =)Link

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

4 pengkritik:

eVariena♥ said...

gud luck :)

jom join my contest pulak..
best tau..ade hadiah from overseas..

http://shiera2128.blogspot.com/2011/05/contest-edit-gambar-eva.html

cikAida said...

@eVariena♥
tenx dear!
insya'allah naty ayda juin pulak contest awak yerr :)
mlm ni nk stop da wat entry.
sebab hary ni da 3 entry yg ayda da post! :)

Faziera193 said...

membebel dikala kebosanan..hehe suka tagline tu..gud luck eh!! =)

http://faziera193.blogspot.com/2011/05/contest-best-header-ever.html

cikAida said...

@Faziera193
hahaha!
tenx dear..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...