drop your link here :) will visit u allz.

hidup kalaw ta cari pasal ta sah eh?

istighfar dulu sebelom nk membebel lebeyh panjang nih!

astaghfirullahalazim!

kerana mulut badan binasa!
begitula kata pepatah melayu!

ta baek taw ngumpat sal org!
mengata sal org!
org da ta cari pasal knp kaw dok nk mengata2 lagi.
ish3! kesian kat ang narr.
nk kata ang xdak kawan belambak ja aq tengok kwn ang.
tapi ang sokmo nk cari isu sal aq,.
haishh!
pelik sungguh ang nih!

aq sebenarnya da malas nak cacat kan belogg aq ni dengan hal semasa kowunk sume!
tp disebabkan aq tengok hang dok rancak mengata sal aq.
ape kata aq nk bls sikit!
ta maw bls byk!
sikit ja narr..
ang ingat ang sowg ja buleyh dok mengata sal aq.
aq pown bole.
tp aq mls ja..
aq penah kate yg aq ni alim kah?
dak kan??
aq ta penah kata pown!
lagi satu ang ta payah la nk libatkan mak bapak aq lam hal ni k.
sebab aq ta suke nar..
ang pown tentu ta suke kan kalaw aq libatkan mak bapak ang!
betol dak?

tapi takpa laa..
aq maafkan kowunk da!
laen kali ta maw buat lagi k.
naty ta chumell da :)

ha!
g satu aq mmg HIDE wall tok ang!
sebab aq ta maw ang amek taw pasal idup aq lagi!
aq HIDE wall bukan sebab aq nk ngumpat or nak kata pasal kaw!
statement ang tuh biar baek la sikit k..

ekot ang la wat status ape pown!
sikit pown aq ta tergugat!
aq nk tengok ja bape lame ang bole dok ngata pasai aq.
mulut ang aq memang takleyh nk tutup!
kalu mulut tempayan senang sikit aq nk tutup.
dan tok pengetahuan ang!
aq takkan remove ang!
aq kah yg add ang dulu?
ang kan yg dok add aq.
so ang la yg dok menyemak lam frend list aq kn?
xpelaa. aq taw ang nk meramaikan kawan.
tkpe tkpe..
aq terima jewk gn haty yang IKHLAS!!!

aq dapat taw ni pown sebab sume statement ang naek kat wall aq.
nak ta nak aq terpaksa baca jugak kan.

yang pasal boyfriend FAKE aq tuh!
ha pasai pa?
ekot aq la nk bercinta gn sapa pown! biarla dy FAKE pown!
yang penting aq da taw dy sape!
ang mmg taw dy FAKE!
tapi aq taw sape dy yg sebenar!
kalu kecewa pown haty aq yang saket!
bukan aty ang kan?
ke ade jugak terkena cikit2 kat haty ang!
haishh!!
dasyat sungguh ang nih!
aq tabikk springg la kat ang kalu ang pown dpt rasakan kekecewaan tuh!
ta sangka sungguh narr..
ang mmg hebat!!

okeyla itu jewk kowt yang aq nk habaq kat ang!
ang ta maw noty2 lagi k.
aq taw ang syg kat aq kan?
sebab tuh ang betoi-betoi jaga aq dak?
terima kaseh sebab selama ni ang jadi kawan aq.
terima kaseh sebab ang sayang kat aq.
terima kaseh jugak sebab ang penah jadi kawan terhebat aq!
aq akan jadikan sume tuh kenangan terindah!

aq dgn rase rendah diri nk mintak maaf kat kowunk sume k!
dari ujung rambut sampai ujung kaki kowunk sume!
terpulang la kat angpa sume nk maafkan aq ke ta k.
sebab tanggungjawab aq untuk mintak maaf kat kowunk sume da lepas!
antara kowunk nk maafkan ke ta tuh terpulang la.
sedangkan nabi pown ampunkan umatnya.
inikan pula manusia biase.

okeyh la ni last aq dok citer pasal ang kat blog aq.
pas ni tak dak dah.
sebab aq ta suke nk semakkan belogg aq pasai ang!

ish3! terokk!
permulaan citer dah istighfar!
last2 tunjuk gambaq nih!


I'M NOT YOUR LOSER!!!

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

6 pengkritik:

peep said...

sabar kak, sabar.. :)

Mrs. Farhan said...

Sabar cik aida. *peace*

cikAida said...

@peep
sebab akk bersabar la akk baru naek entry nih.
kalu ta sabr dr dulu lagi da post mcm nih.
hee~~ ^_^

cikAida said...

@Mrs. Farhan
hehehe~~
peace!! =)

azwa smith said...

kn dh kne fucking ! HAHA .. bg0s la kak aida ni .. =P

cikAida said...

@azwa smith
haha!
geram punyer pasal!
hamekk kaw kan da kena FUCKING!! ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...