drop your link here :) will visit u allz.

belog aku bernilai 1k, percaya ta ?

ALHAMDULILLAH !

gambar diatas adalah hiasan semata-mata :)

akhirnya belog livelaughloveofaida da mencapai sasaran .

tajuk atas tuh gempak jewk.
belog aku bernilai 1k tuh bukan dapat duat bernilai RM1000 cash.
lagipown mana la layak belog aq yang biasa nih dapat nilai wang sebanyak itu.

nilai iklan nuffnang pown ta cecah banyak tuh lagi.
ta pernah cash out kan lagi cek nuffnang tuh.
nilai pown ta sampai RM100 lagi kot.

1k bermaksud 1000 orang follower yang dah follow belog huduh aq ni.
ade jugak yang nak follow kan.
even cter yang aq buat ni xde la best sangat pown.
just BLOG PERIBADI.
dah tentu la isinya tentang diri aq sahaja.

kat sini tempat aq luahkan segala isi haty aq nih.
tempat aq menceritakan segala suka duka kehidupan aq.
kadang-kadang belog aq jugak tempat aq menghentam orang!
tapi aq hentam ade batas.
xdela hentam terok terok sangat pown.
sekadar tok melepaskan geram jewk.
huhuhu.
tapi korunk korunk yang da follow aq nih jangan risau plak yerr.
aq takkan hentam korunk tanpa sebab!
kang ta pasal pasal korunk da ta nak follow aq lagi.
sedeyh aq kang.

DON'T WORRY k :)

aku nak ucapkan ribuan terima kaseh kepada sume follower yang sudi follow blog ni.
susah nak capai sasaran banyak nih.
belog aq ta sehebat blog-blog otai yang laen.

insya'allah ade rezeki lebih naty ayda nak buat contest atau lucky draw untuk follower ayda.
jadi korunk korunk sume doakan ayda eh.
supaya ayda dapat rezeki lebih then bole la buat contest n bagi korunk hadiah yang istimewa.

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

4 pengkritik:

shiema sufian said...

waaaah. tahniah. keepit up -.-'

cikAida said...

@shiema sufian
insya'allah i will!
doakan supaya ayda dpt rezeki lebih taw!
bole buat contest.
suke ta ?
ehee ^_^

Sarah Mohd Saleh said...

wahhh tahniha2 babe! ;))

cikAida said...

@Sarah Mohd Saleh
hehehe!
tenx dear :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...