drop your link here :) will visit u allz.

sapa kata DUET tak penting ?

MONEY ! !
IT'S HUGE PROBLEM ,
BIG BIG HYSTERIA ! ! !

sila klik untuk tumbesaran !


trust me ? ! ! sapa kata duet tuh ta penting sila angkat kaki anda sekarang ? ? ?
tolong la ! dunia sekarang ni DUET dan KEBAHAGIAN sama penting OKEYH !
marah ni ! huhhhh !
sume dok kata kebahagian tuh lagi penting dari duet !
heyyy ! come on laa ! buka luas luas mata anda !
kalu bahagia tapi takde duet pown susah.
kalu ade duet tapi ta bhgia pown susah.

so pk panjang la kalu nak bercakap uh!
errr..marah betol aku nih .
bukan ape , betol kan aku ckp DUET dan keBAHAGIAN sama penting .
ce korunk pk . kalu ada duet tapi korunk ta bahagia korunk dpt ape ?
cuba pulak kalu bahagia tapi takde duet ? kowunk nak mkn ape ?
kowunk bole makan ke kebahagiaan tuh ?
eerrr . . ta aham la dgn manusia manusia yg berpikiran cetek nih .
ta penah nak pk masa dpn .
ape slhnya pikir DUET tuh pown penting jugak !
kalu takde duet mana kowunk nak cari untuk dptkan kebahagian korunk tuh ?
sekarang bole lah cakap duet ta penting.
masa tengah bercinta or nk ayat sumone bole la guna ayat uh .
tu sume dah lapok la. tolong la paham !
ce korunk pk masa akan dtg. masa lepas kowunk dah kawen .
haa ! tyme uh baru la pening pala nak cari duet .
nak wat makan seharian lagi , nak beli susu anak, pampers anak , nk byr nursery anak lagi.
haaa ta ke susah kowunk tyme tuh naty kan ?
betol kan ? tolong la buang pemikiran cetek kowunk tuh ?
DUET dan keBAHAGIAan sama penting okeyh !

actually aku nga bengang kat status fb tuh .
maka tercetus la idea tok aku create blog aku nih ?
huhhh!
sapa ta setuju gn pndapat aku bole la tekan butang pangkah kat atas tuh,.
atau sila silalah tinggalkan komen anda yerr..
gudnytee all ! ! =_=

p/s: maaf kepada yang ta suke dengan cara penulisan saia.
ini semata-mata pendapat saia . dont blame me okeyh !


thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

0 pengkritik:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...