drop your link here :) will visit u allz.

lama menyepi dalam dunia blog

hyep peeps !
lame sudah kita tidak ketemukan .
soryy . lately saya betol betol busy .
ta de masa nak hupdate belog .
dah banyak ketinggalan zaman dalam dunia blog ni .
ape yang terbaru pown dah ta taw !
dah ase cam duduk bawah tempurung kelapa asenya (:
**typu la tu kan ? haha :)

actually, saya busy dengan dunia saya .
hampir setiap hary di timpa masalah !
ohhhh *sshhhiiiittttttttttttttt ! ! ! !
tapi nak wat cam ne nak ta nak memang kena tempuh sume ni selama 18bulan .
kalau ta sia sia aku belaja sume nih .

kepada geng bloggers !
if ade ape yang terbaru dengan dunia belog ni harap2 kongsi la dengan saya jugak yerr.
saya memang betol betol dah taw tentang dunia blogging !
sudah jauh ketinggalan .
kalau sape yang perasan shoutbox saya pown saya baru tukar .
tau tau jewk shoutmix saya dah expired !
sobsobsob sadis towl ! :(
nasib baek shoutmix jewk yang dah expired lau buat blog saya pown kena padam betapa hancurnya haty ini .

belog ni ibarat diary saya .
segala suka duka saya akan kongsi kat blog saya nih .
hopefully kowunk sume ta jemu tok singgah di teratak buruk saya nih .
okeyh! sehingga bertemu kembali dimasa yang akan datang yerr.

ASSALAMUALAIKUM ! (:


thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

1 pengkritik:

cIk JanNah said...

nanti kembali boleh berblog sepuasnya! hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...