drop your link here :) will visit u allz.

saya SAYANG awak!

hari tu kita GADUH!
saya main main.
tp awk ingat saya betol betol.
ta taw nk wat macam mana lagi.

semalam kita BERSELISIH!
saya wat dunno.
awak pandang saya.
saya wat dunno jugak!
emm..degilnya saya..

saya nampak awak.
saya nk panggil.
tp awak xtoleh.
sebab saya panggil awak dalam hati.
em..bodohnye saya!.

awak TEGOR saya.
saya wat dunno je.
tp awak ta taw betapa gembiranye saya.
saya dengar awak cerita.
awak kata awak da jatuh cinta
sedeyhnyer saya..
hanya tuhan je yg taw betapa kecewanya saya..

satu hary awk keluar tgk wayang.
saya pown keluar jugak tyme tuh.
tp saya nampak awk keluar dgn DIA.
saya tgkkn aje.
tp dlm haty,nk je saya g kt sebelah awk!

malam tu awak call saya.
hishh! mengacau betol la saya tgh tydo!.
tp ta pe.
sbb AWAK saya layankan aje.
awak bagitaw kt saya yg awak da putus dgn DIA.
saya senyum sampai ke telinga.
tp awak ta nmpk.
saya cakap..," em..kesiannyer kat awak"..

hipokritnya saya..!

hari ni besday saya.
tp awak ta wish pown.
mungkin awk lupa kowt.
saya sedeyh sangat.
tp ta pela..awak bukannya sape2 pown dlm idop saya.
awk mntk maaf.
saya hanya mampu tersenyum jew.
saya kata ta kesah la.
awak belanja saya tgk national treasure.
ish!! ta romantiknye..
em..
tkpelaa..
sbb awk yg belanja jd saya ikot je..

satu hary saya dpt sejambak bunga.
cantek!! suke sangat..
tp saya ta taw sape pengirimnya.
awak nmpak.,tp awak teros balek.

saya panggil awak.,
tp awak langsung ta nak toleh.
mungkin awak marah kowt sebab saya dpt bunga dr org laen,.
tp..saya cuma nk bgtaw..

AWAKKK!!!!!!! LORIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saya kejar awak..
tp awak teros je jalan..
saya tarek tangan awak..
tp awak tepis tangan saya....

awak jatuh..
betol betol depan mata saya..
lori tuh langgar awak..
darah awak terpecik kena baju saya..

saya ta sempat nk bgtaw sesuatu perkara penting kt awak...
saya nk bgtaw..

awak......

saya SAYANG awak.........!!!!!!







thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

0 pengkritik:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...