drop your link here :) will visit u allz.

sunshine smile contest!

sedang asyik mentelaah facebook..LinkLink tetiba ternampak sherina LIKE page Sunshine Smile Contest.
pas tu ternampak lak si padle post benda ni kat wall si sherina.


aq pown bukak la page tuh.
nak taw ape isi-isi yang ade dlm page tuh.
aq bace kat info.
then aq ternampak ade contest khas untuk para blogger!
ape tunggu lagi.
dengan muka ta malu aq pown LIKE jugak la page tuh!
nak join contest! :)

SUNSHINE SMILE CONTEST?
contest ape nih?
kena senyum bawah sinaran cahaya ke?
hahaha..
bukan la.
sebenarnya contest ini adalah CONTEST SENYUMAN PALING CERIA.
apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011.
keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN;

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
okeyh!
ni bukti yang da follow kedua-dua blog penaja.

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN?
HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

jadi ayda nak pertaruhkan gambar nih untuk sunshine smile contest ni.


dan ini para blogger yang ayda nak ajak join contest nih.

Linkcikseri

shiera

deaizzana

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...