drop your link here :) will visit u allz.

aku cukup pantang betol laa! !

heeeeee... **muka nga geram mcm angry bird kat atas tuh
geram betol la aq skrg nih.
tyme aq nga rajin nk blogwalking nih.
tyme tu gak la blog kowunk sume ade masalah!
bkn masalah ape.
masalahnya kekadang kowunk salah bg link.

then ade pulak yang wat private!
nak kena mintak izin dulu baru bole tengok!
hishh!
ape guna kowunk buat blog tp nk wat private.
kalu nk wat private tuh lantak kowunk laa kan.
xsalah pown!
yg salahnya kowunk da suh aq g melawat blog kowunk then bila tyme aq nga rajin nk blogwalking ke blog kowunk laen plak jadinyaa!

HANGIN jewk!

aq ta kesah pown blog kowunk tuh berat ke hape ke.
blog aq pown kekadang orang nk view pown berat gak kan.
at least aq bole jewk tunggu sampai habes loading.
sbb aq mmg betol-betol nak baca isi blog kowunk!
ni bila aq bukak jewk blog kowunk
then keluar la perkataan
blog not found ataupown this blog is open to invited readers only
memang bertambah hangin la aq kan ! !

hurm...
aq nak mintak maaf bebanyak k.
aq bkn nak hangin ta tentu pasal kat sini.
ataupown nk marah mana mane-mane blogger tuh.
aq cuma nk luahkan ape yg aq rase jewk!
kalu la kowunk pown terjadinya macam ape yg jadik kat aq ni.
ta ke kowunk rase geram?

HAPPY BLOGGING GUYS!

p/s : siapa yang mkn cili dy yg terasa pedas :)

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

6 pengkritik:

amnie azmira said...

betui2..sometimes berhangin-hangin jgakk..kita msti nk jejak mereka blekk kan kan..

cikAida said...

@amnie azmira
kan?
kan?
kan?
hangin kan..
eee.
ayda paling pantang betol!
ajak ayda tgk blog dorg tapi bila ayda tgk jewk mcm tuh jadinyaa.rasa mcm mls je nk blogwalking blog dorg g!!

Ummi said...

blog saya camna ?? hehehe~

cikAida said...

@Ummi
blog awak coooolllll!
cumel jewk..
:)

Freelance Photographer said...

good to read & is fun

cikAida said...

@Freelance Photographer
huhu!
tenx darl :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...