drop your link here :) will visit u allz.

maseh mencari jawapan.

ta pasti sebenarnya apa yang sudah berlaku.
sesungguhnya aku akan terus mencari jawapan ini.
dan aku terkadang seperti hilang arah.
mencari sesuatu itu.
sehingga aku benar-benar pasti akan jawapan itu!
dan pengorbanan ini perlu aku lakukan walau hati ini akan terluka.

namun..,
segalanya menjadi semakin sukar.
bila aku cuba untuk mengalah kenapa perlu diamkan saja?
bukankah perlu kau bersuara dengan ketidakpuasan hati mu?
lalu berikan jawapannya pada aku jangan dibiarkan aku masih tertunggu-tunggu.
sesungguhnya penantian ini satu penyiksaan buat aku!
menanti sesuatu yang belum pasti menjadi milik ku.

jawapan hanya pada diri mu.
aku juga punya perasaan jangan diseksa aku begini.
apakah kesabaran ini akan dibalas dengan kejujuran mu?
dear, sungguh aku sayang pada mu
tapi..,
hakikatnya aku masih keliru.

seterusnya apa?
dan hanya tangisan ini yang aku ada.

air mata ini peneman bila aku rindu.
air mata ini peneman bila aku tak mampu luahkan rindu.
air mata ini peneman bila sayang ini tak mampu aku tuju.

aku masih menunggu kata-kata dari mu.
hanya kamu mampu meredakan resah ini.
sungguh aku terlalu rindu pada mu.
sungguh aku perlukan diri mu di kala ini.

jangan biarkan aku begini.
aku perlukan diri mu.
aku terlalu rindukan diri mu.

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

6 pengkritik:

nadia rosle said...

yang part penantian satu penyiksaan tu saya setuju!

cikAida said...

@nadia rosle
huhu!
taw xpee...
penantian satu penyiksaan!
betapa saketnya tunggu benda yang ta pasti nih kan. :)

GincoMerahJambu said...

semoga penantian itu akan memberi senyuman dan bukan tangisan

cikAida said...

@GincoMerahJambu
aminn!
harap-harap pown macm tu lah! :)

herumi said...

Salam. sad story, wish you do the best for di dunia dan akhirat.

Nomber bertuah saya kat blog nih 969.

Tak mustahil tony blair boleh masuk Islam sekiranya...

cikAida said...

@herumi
amin!!
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...