drop your link here :) will visit u allz.

GIVEAWAY by SHAWLFORYOU !

::ASSALAMUALAIKUM::

hyep peeps !

entry ni sebenarnya nak post dua hari lepas lagi.
cuma keadaan jewk yang ta mengizinkan .
hari ni baru rasa mcm lapang sikit.


ehh kowunk !
jangan jadi tipah tertypu pulak eh .
kali ni shawlforyou ta buat GA kat blog taw!
dia buat GA kat pages shawlforyou di facebook.
jadi bagi sesiapa yang ade facebook.
jom LIKE page tuh dulu.
then sertai la GA dari shawlforyou.
syarat-syaratnya mudah saje.
yang penting kowunk kena LIKE dulu then baca la sendiri eh. ^_^

dalam entry ni nak bgtaw yang ayda da menang shawl by shawlforyou
gilerr excited bila dapat taw jadi pemenang.

kalau ta paham mcm mane nak juin.
bole tengok contoh mcm ayda kat atas tuh.

mula tuh ayda pown ta paham jugak macam mane nk juin GA nih.
then lepas bape kali tanya kat pages tuh.
baru la paham cara-cara macam mane nak juin GA ni.
then lepas da paham, teros cepat2 juin.
pas tu pihak shawforyou numbering setiap peserta yang juin GA dari mereka.
then ayda dpt no 36.

esoknya bukak facebook teros bukak page shawforyou.
tetiba nampak no.36 naek.
wahh!
betol ke ni?
mula-mula mcm ta sepercaya jewk no 36 bole naek.
tengok sekali lagi,mmg betol no 36.
ape lagi excited laa..
teros cepat-cepat inbox pemilik shawlforyou tuh.

ayda da menang !
kowunk bila lagi ?


jom join sekarang !
bole menang shawl free hari-hari taw !

p/s: ta sabarnya nak tunggu shawl dari pihak shawlforyou sampai kat ruma. ^_^

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

2 pengkritik:

Hans said...

wahhhh
nih aku rasa macam nak join nih
:-)

Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

cikAida said...

@Hans
jom join jom!
xde sape marah pown :)
cepat!
join hary-hary taw.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...