drop your link here :) will visit u allz.

saya nak header transparent by yuyue

hye peeps !


ya ALLAH !
lame benar aq mencari siapakah yang baek haty nak buatkan header tok blog aq nih.
dan akhirnya aq jumpe jugak!
ini dia seorang insan yang sangat baek haty.
name diberi cik yuyue.
ini bukan buat contest atau giveaway taw!
dia nak bagi free jewk.
baek kan budak ni ?

semoga tuhan saje yang dapat membalas jasa baek cik yuyue.
amin...

emm.. okeyh.
kat sini ayda nak request pasal header ayda tuh taw!
cik yuyue!
ayda kalu bole nk simple header macam cikyuyue tuh jewk.
letak la karton muslimah ke, doodle yang comel2 ke.
ape-ape saje la yang bg cikyuyue nampak sangat comel.
saiz kalau bole 1000 x 500
pas tu letak link blog ayda jugak.
then letak tagline "membebel dikala kebosanan"
akhir sekali letak name "Belog Budak Cengeng"
itu jewk kowt.
naty kalu mintak lebeyh2 cikyuyue kata demand plak an ?
heee ^_^

ape pown sangat-sangat berterima kaseh taw !

ni email ayda: cikayda_90@yahoo.com

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

0 pengkritik:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...