drop your link here :) will visit u allz.

"Kalau Saya dapat RM300"


ASSALAMUALAIKUM

hyep peeps!

"KALAU SAYA DAPAT RM300"

nilai mata wang yang agak banyak tuh.

mai nak citer sikit, kalau saya dapat wet sebanyak tuh saya nak wat ape eh ?
emmm..
nak introduce pasal saya dulu taw .
saya adalah seorang pelajar .
yang sedang menuntut ilmu di KPTM BANGI
dengan mengambil jurusan perbankkan .
orang selalu kata, kalu amek jurusan bank ni banyak pegang duet.
tapi tuh DUSTA belaka jewk!
KAYAP ade la.
kami student bank la yang paling banyak kena keluarkan duet,
macam-macam projek kena buat .
sume projek sangat memerlukan DUET .
kadang-kadang sampai kami mencari SPONSOR tapi apakan daya.
kami cuma pelajar ta layak untuk dapatkan mana-mana SPONSOR dari mana-mana company.
huhhhh!! sungguh kedekot!
tapi disebabkan kena jugak menjayakan sume projek-projek tuh kami terpaksa jugak mencari duet .
yang paling senang mintak LOAN dari PAMA (mintak dari mak ayah)
tapi kalu mintak dari PAMA paham-paham je la kan.
mesti dapat sikit jewk kan.

jadi . .
kalau saya dapat RM300 ni saya nak buat untuk projek final untuk kursus saya .
siyess saya sangat memerlukannya .
sejujurnya memang kami dapat LOAN dari MARA.
tapi LOAN tuh hanya cukup untuk sara diri jewk.
untuk wat makan minum.
kalu nak wat projek memang sangat ta cukup.
lagipown kami bukan ade satu projek saje,
kami ade empat projek dalam satu masa yang sama.
mana nak cekau duet banyak-banyak ?
pening pale bile mikirkan pasal duet ni.
kadang-kadang bole jadi sewel bila pikir pasal duet ni.
berharap sangat ade yang sudi membantu.

memandangkan saya juga seorang blogger sambil blogwalking terjumpa contest dari sis Safra Shukry.
dan terus menjoinkan diri dalam contest ni.
entry ini bukan untuk meminta simpati tapi kalau sudah rezeki alhamdulillah.
saya terima dengan rasa sangat bersyukur sangat .
kalau takde rezeki pown takpe .
anggap sahaja ini luahan haty dari seorang pelajar.


okeyh sebenarnya ini ialah CONTEST KALAU SAYA MENANG RM300
jadi kepada sesiapa yang nak juin contest ni bole la masuk.
syarat-syaratnya mudah saja.
just click on the banner above ya .



DUE DATE: 15 JULAI 2011 (before 11.59pm)





thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...