drop your link here :) will visit u allz.

luahan haty si PUJAAN HATI


penah dengar lagu PUJAAN HATI by KANGEN BAND ta ?
actually ayda baru first tyme dengar tu pown tyme en.kekaseh hati suh dengar kat blog dia.
so dengan excitednya cepat-cepat bukak blog dia then dengar lagu tuh.
dia siap buat post pasal lirik tuh lagi.
kalu nak terjah blog dia klik jewk kat atas name en.kekaseh hati tuh je.

sebenarnya aku nak citer pasal setiap lirik-lirik lagu tuh.
first tyme dengar sedih sangat.
SUMPAH ! memang menitis airmata.
sebab apa ?
sebab rasa macam aku ni ta pernah membalas cinta dari dia.
rasa macam aku ni selalu abaikan rasa cinta dia.
macam aku ni ta pernah pedulikan dia.

kau tau ta ?
AKU SAYANG KAU sorang !
hanya kau !
aku nak kau seorang jewk dalam hidup aku.
kau tau kan sume tuh .
aku da penah bgtaw kat kau kan.
aku nak kau la !
aku tau kau BUSY !
kau busy gn kerja-kerja kau !
tapi SUMPAH la aku ta pernah abaikan kau la.
aku selalu ingat kau tiap saat tiap detik .
cume kau jewk yang selalu abaikan aku.
takpe lah aku ta kesah sebab aku taw kau ade kerja .
aku ta pernah merungut pown dengan setiap ke BUSY an kau .
walaupown dalam haty ni memang aku merungut .
merungut nak kau ade dengan aku tiap saat .
tapi aku as gurl kau aku kena paham kan dengan setiap ape yang kau buat.
aku taw kau ta kan curang dengan aku.
sebab tuh aku percaya kau .
yerr! aku memang kecewa sangat sebab ta selalu dapat contact kau .
tapi aku kena paham dengan kerja kau kan .
mulai sekarang aku kena didik diri aku supaya paham dengan kerja kau kan.
takde la naty tyme da kawen dengan kau, aku merungut sebab kau selalu busy kan .
yerr aku pahami keinginan kau .
aku cuba weyh .

setiap kali aku solat aku hanya berdoa pada tuhan
agar kau ditetapkan haty hanya aku untuk kau dan kau hanya untuk aku.
aku harap kau dan aku akan jadi kenyataan.
agar kita tenang meniti kehidupan bersama .
aku ingin engkau menjadi milikku selamanya .

aku nak bersama kau selamanya!
dan aku harap kau jugak pahami keinginan aku kat sini.
buat masa sekarang ni aku tak perlukan wang ringgit atau harta.
aku perlukan kasih sayang dari kau.
itu sudah mencukupi buat aku.


AKU SAYANG KAU LA !





thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

4 pengkritik:

Wanie said...

alolo..sweetnye..pakwe eh? :)

cikAida said...

@Wanie
hikhikhikkk...
da lame ta update entry pasal cinta cintun nih.
bakal suami ^_^
doakan kami berkekalan hingga akhir hayat ya.

Tyratyra said...

eh boyfren yang mane pulak ni ?
hahaha :)

cikAida said...

@Tyratyra
boyfren yang mne ?
yang ni laa..
hahaha.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...