drop your link here :) will visit u allz.

will you marry me ?

AMARAN: entry ni mengandungi unsul-unsul yang mengada-ngada.kalau ta lalu nak baca.sila tekan butang "X" kat window kowunk tuh k. tak paksa suh kowunk baca pown.kalu sudi terima kaseh sangat-sangat.tuan belog amat menghargai setiap blogwalking mahupown komen-komen anda :)


hyep peeps !

baru balek hangout gn kengkawan.
nak layan HARRY POTTER tapi ta kesampaian sebab dah FULL HOUSE.
ade yang ta full tapi pukul 9.15pm.
mak aii malas la aku nak tunggu sampai malam.
mesti my hubby akan marah punyerr kan.
betol ta hubby ?
ta bole kuar memalam kan ?
anak dara ta elok kuar malam kan.
yaa! sayang ingat sume kata-kata b.

"...b bukan ta bagi syg kuar. cume jangan balek lewat malam sangat. nanty kena macam-macam penyakit kat luar sane tuh..."


huhhh!! baek doc!
saya ikot sume kata-kata doc! (:

entry aku kali ni pendek jewk.
sebelom tuh baek kowunk review BLOG DIP LOP dan KISAH BELIAU dulu.
bukan ape senang kowunk nak paham citer aku ni.
takde la kowunk terpinga-pinga dgn citer aku ni kan.
kalu kowunk nak folow blog dia pown bole.
sangat-sangat dialukan jangan malu jangan segan yerr.
(b!syg da tolong promotekan blog b ni.sila bagi hadiah kat syg taw!)


dan ini dia jawapan tok my hubby.

" YES! I DO. "

syg pown ta mau hilang b jugak!
syg ta mau dok jauh dgn b lagi!
ni yang syg mahukan selama nih.
hidup bahagia dgn b sehingga ke hujung nafas syg.
hopefully sume impian b dan jugak impian syg akan tercapai.

sebelom tuh nak selit sikit lagi.
amboi b!
sedap mulut dok mengata pasai syg noh!
syg dok uma ta mkn byk pown taw!
ta abes pown beras uma umi gn abh nih.
hihihihi..
lagi satu berat badan syg da menurun laa.
suke suke suke :)

heyy orang kampung berat aku dah turun!
suke gilerr..
dok uma baru dua bulan beb!
tapi kalu lame-lame dok uma lagi boleyh keping aku macam nih.
orang kata dok uma tambah gemuk lagi kan ?
tapi terbalek tok aku.
dok uma bole buat aku jadi kurus!
sebabnya aku bole kawal nafsu makan aku.
ta macam aku duduk hostel.
memamg nafsu makan susah nak kawal la.
pukul 3 pagi pown sanggup kol mcD lagi sebab lapar punyer pasal.
kalau kat uma pukul 3 pagi lapar pown takpe.
bole ikat perut sampai esok pagi.

okeyh la.
itu sahaja entry tok malam nih.

tok my hubby!
i always LOVE u.
forever and ever.

p/s: b! sayang nak TUNANG dulu taw! heee :)

thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

2 pengkritik:

AlyNn NyzAa said...

wahh... t nk mkn nasi minyak jmput ye...huhu

cikAida said...

@AlyNn NyzAa
hihihi..semestinya!!
saya akn jemput sume geng2 blogger..
pe pon doakan kami kekal hingga ke jinjang pelamin seterosnya kekal hingga ke akhir hayat yerr.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...