drop your link here :) will visit u allz.

ta sabar nak jadi mummy :)

::ASSALAMUALAIKUM::

hye peeps !
fuhhh ! ! !
lama sudah aku ta update belog aku nih.
bersawang bhaiii .
busy la ! SUMPAH ! renduu kau en.belog.
nak tukar baju kau pown ta sempat la .
siyess mang aku takde masa nak layan kau macam dulu .
just singgah jap jewk pas tu out !
sian kaw an . huhh ! !

takpe takpe kau tunggu aku active kan balek BERUKBAND aku uh .
hary hary aku layan kau k .
sabar taw yuyunkkk !

okeyh !
malam ni aku bukan nak bercerita pasai en.belog aku yang dah bersawang ni .
p aku nak bercerita pasal minat atau hobi baru aku .
ce teka ape agak2nya eh minat aku tuh ?

sebenarnya ta dela baru mana pown .
cuma ta de masa jewk aku nak kongsikan kat kowunk sume nih .
aku seorang gadis , gadis yang manja dan kadang kadang menjadi gadis yang cengeng .
kenapa jadi cengeng ?
sebab awak buat saya sedeyh .
sebab awak buat saya terluka .
sebab tuh la saya mudah cengeng , awak taw ta !
ishhhhh ! ! ! ! geramnyaaa !
tapi takpe !
saya tetap SAYANG awak !
tetap CINTA awak !

huiii . cepat la citer ape minat kau ni aida !
errrrr . . . lembab betol nak citer .


auuuuuuuu ( serigala jadian)
hahahahahaa . . .

sebenarnya aku suka sangat tengok perempuan pregnant !
ta tahu la kenapa aku suka sangat .
geram jewk bila tengok perut diorang membuyut uh !
lagi lagi kan couple yang baru kawen n perempuan tuh tengah mengandungkan anak sulung .
berjalan pulak dekat shopping complex then masuk kat tempat baby .
akan ku perhatikan jewk langkah mereka .
sampai hilang dari pandangan mataku .
si suami memimpin tangan si isteri agar langkahnya tidak tersadung .
eeee . . . suweetttnyaaaa . . .


huhhh! bila la aku nak merasa cam uh kan ? *giler gatai aku ni . . haha. (:
kepada hubby !
bila nak pinang saya ea?
eheeee (:
ta sabar nak mengandung ni .
hahahahaha.
mengonggg laa aku nih .
kang bila dah mengandung aku pulak yang ta terlarat nak jaga .
walaweyhh !
awak ! sorang je la anak kita naty eh ?
ngehngehngehngeh (:
sudahsudah !
jangan kau nk merapu sangat yerr aida .

okeyh !
bubyee ! ! !

mood: menunggu ketibaan cinta saya MUHAMMAD IFWAN !
blink*blink*


thanks for reading, don't forget to click LIKE and leave your comment.okeyh ! =)

4 pengkritik:

hatiAMIRA said...

rilekss meh . hee .

cikAida said...

@hatiAMIRA
hahaha!
rilekss la nih .
suka tgk perempuan pregnant jewk!
lagi yang muda .
comey comey (:

Anne A-keyler -Qim said...

Ape tjuk lagu blog awk ni ea?? Cke cgt! Bukk blog awk smate2 nk dgr lagu ni..hi3

cikAida said...

@Anne A-keyler -Qim
lol..suka dgr lagu je ke ?
huhu.sedeyhnyaa. :(
hihihi..
lagu irwansyah tajuk dy i miss u :)
btw tenx jugak sbb sudi jenguk blog saya =)
really2 appreciate it.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...